Schnitzel Donderdag

schnitzel donderdag

Op Schnitzel Donderdag is het een drukte van jewelste bij de Bistro in het Westland! Het is dé dag waarop de buurt samenkomt om te genieten van heerlijk eten en gezelligheid. En waar draait het allemaal om? Juist ja, om die klassieke schnitzel! Je weet wel, zo’n lekker groot stuk vlees, knapperig van buiten en mals van binnen. Een echte favoriet hier.

Het mooie is dat je op Schnitzel Donderdag kunt kiezen uit maar liefst 20 verschillende soorten schnitzels. Voor ieder wat wils, of je nu van simpel houdt of juist van lekker gekruid. En het wordt nog beter, want alle schnitzels kosten slechts 15 euro per stuk op deze speciale dag. Dat is toch een koopje?

Maar goed, misschien ben je niet zo’n schnitzel-liefhebber. Geen zorgen, want de Bistro heeft nog veel meer lekkers te bieden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sappige biefstuk of een frisse salade? Er is genoeg keuze voor iedereen.

Wil je zeker weten dat je een plekje hebt op Schnitzel Donderdag? Dan is het slim om even te reserveren. Dat kan heel makkelijk via de reserveringslink. Zo ben je verzekerd van een gezellige avond met lekker eten. Reserveer HIER

Oh, en nog even een belangrijk puntje: de speciale aanbieding is niet geldig in combinatie met cadeaukaarten. Dus vergeet niet wat contant geld of je pinpas mee te nemen als je langskomt. Dan staat niets een heerlijk avondje uit op Schnitzel Donderdag nog in de weg!