Contact maken

contact contact

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op.

Contact maken? Gastvrijheid staat bij ons immers op de eerste plaats. Wij denken graag met u mee en willen ook graag uw evenement organiseren. Denk daarbij onder andere aan uw diner, feestjes, bruiloften, kinderfeesten, recepties, vergaderingen, bedrijfsborrels, actieve uitjes en andere activiteiten. Alles wordt vanzelfsprekend tot in de puntjes verzorgd, waarbij al uw wensen worden ingevuld.

Indien u behoefte heeft aan een catering of andere vragen is dat voor ons ook geen probleem.

Wij zijn woensdag tot en met zondag vanaf 16.00 uur geopend. Op afspraak en contact kan er elke dag een lunch geserveerd worden. De serre is gedurende alle dagen overdag beschikbaar. U kunt dus ook bij ons vergaderen. Voor feesten en partijen gelden geen vaste tijden en deze worden in overleg vastgesteld.

Onderstaand ziet u hoe u ons kunt bereiken. U vindt dan direct een routebeschrijving. Als u klikt op het telefoonnummer 0174-235229 heeft u direct contact met ons. Ook zijn wij via WhatsApp of mobiel te bereiken. Tenslotte kunt u ons ook direct mailen.

Vanzelfsprekend kunt u ook schriftelijk om informatie verzoeken door onderstaand contactformulier in te vullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen.