Reserveren


Reserveren bij Bistro 29.

Het weekend staat voor de deur en dat betekent maar één ding: tijd om te genieten van heerlijk eten en gezellig samenzijn!
Bij Bistro 29 in Naaldwijk ben je aan het juiste adres voor een smakelijke culinaire ervaring. Wil je verzekerd zijn van een plekje in ons sfeervolle restaurant? Reserveer dan eenvoudig via het bovenstaande formulier en verzeker jezelf van een geweldige avond!

Bij Bistro 29 geloven we in het creëren van mooie momenten en dat doen we niet alleen voor kleine gezelschappen.

Ook groepen vanaf 14 personen zijn meer dan welkom bij ons! Om jouw bijzondere gelegenheid extra speciaal te maken, openen we zelfs op gesloten dagen. Ja, dat hoor je goed! Maar om alles perfect voor je te regelen, vragen we je wel om even telefonisch contact met ons op te nemen. Onze enthousiaste medewerkers staan voor je klaar om alle details te bespreken en ervoor te zorgen dat jullie een onvergetelijke tijd hebben.

En we hebben nog meer goed nieuws! Reserveren bij Bistro 29 is super eenvoudig. Naast telefonisch contact kun je ook gewoon via WhatsApp je tafeltje reserveren. Dus, pak je telefoon en stuur ons een appje met de gewenste datum, het aantal personen en eventuele speciale wensen. We zorgen dat alles tot in de puntjes geregeld wordt, zodat jij zorgeloos kunt genieten van jouw avondje uit.

Heb je een cadeaukaart die je graag wilt inzetten voor een heerlijke avond bij Bistro 29? Dat kan zeker! We willen je echter vragen om voor het gebruik van de cadeaukaart telefonisch te reserveren. Op die manier kunnen we ervoor zorgen dat alles vlot verloopt en jij optimaal van jouw cadeaukaart kunt profiteren.

Bij Bistro 29 staat gastvrijheid voorop en we kijken ernaar uit om jou en je gezelschap te verwelkomen. Reserveer snel via het bovenstaande formulier, pak je agenda erbij en kies de dag waarop jij wilt genieten van onze culinaire hoogstandjes en gezellige ambiance. We kunnen niet wachten om je een onvergetelijke ervaring te bezorgen bij Bistro 29!